Babagan awake dhewe

Zhejiang Jieneng Compression Equipment Co., Ltd.. Pengenal teknologi ing produksi kompresor sekrup French Km. High-end ing negara iki, panyerepan, produsen kompresor sekrup inisiatif domestik kelas atas kanggo pendinginan lan pelumasan banyu internal, lan timbal ing ekslusif eksklusif ing saindenging jagad kompresor sekrup kompresi panggung tekanan tinggi, 4.0Mpa tekanan konvensional, nganti 10,0Mpa. Rasio efisiensi volumetrik kompresor sing disuntik, suhu dhuwur, awet, efek hemat energi jelas.

40 Kompresor Udara Sekrup Bebas Minyak Bar

Kompresor Udara Sekrup Bebas Minyak 40 Bar sing dikembangake dening CMN yaiku kompresor udara sekrup bebas minyak inisiatif Dunia kanthi tekanan 40bar (580psi). Ngirit 15% -20% energi dibandhingake karo kompresor piston.

Kanthi desain kothak, CMN 40 Bar Oil Free Screw Air Compressor ora duwe geter, swara kurang lan volume sithik. Ngadopsi kompresi Isotermal kanthi efisiensi dhuwur, suhu knalpot sithik, kadar lembab udara kompresi sithik

" href="http://jw.cmnchina.com/40-bar-oil-free-screw-air-compressor">

Kompresor Udara Sekrup Bebas Minyak 40 Bar sing dikembangake dening CMN yaiku kompresor udara sekrup bebas minyak inisiatif Dunia kanthi tekanan 40bar (580psi). Ngirit 15% -20% energi dibandhingake karo kompresor piston.

Kanthi desain kothak, CMN 40 Bar Oil Free Screw Air Compressor ora duwe geter, swara kurang lan volume sithik. Ngadopsi kompresi Isotermal kanthi efisiensi dhuwur, suhu knalpot sithik, kadar lembab udara kompresi sithik

Maca liyane

40 Kompresor Udara Sekrup Minyak Mikro Bar

Minyak sedheng tekanan CMN kurang kompresor udara sekrup nggunakake teknologi kompresi rong tahap kanthi kinerja unggul kanthi geter cilik, swara sithik, kurang bocor, efisiensi dhuwur, tingkat produksi gas sing luwih dhuwur kanthi tenaga sing padha. CMN minyak-tekanan sedheng kompresor udara kurang sekrup wis akeh dipasang ing produksi industri, fasilitas pertahanan militer lan nasional.

" href="http://jw.cmnchina.com/40-bar-micro-oil-screw-air-compressor">

Minyak sedheng tekanan CMN kurang kompresor udara sekrup nggunakake teknologi kompresi rong tahap kanthi kinerja unggul kanthi geter cilik, swara sithik, kurang bocor, efisiensi dhuwur, tingkat produksi gas sing luwih dhuwur kanthi tenaga sing padha. CMN minyak-tekanan sedheng kompresor udara kurang sekrup wis akeh dipasang ing produksi industri, fasilitas pertahanan militer lan nasional.

Maca liyane

Kompresor Air Screw tanpa Lenga-banyu

Kompresor udara sekrup bebas minyak pelumasi CMN Ngirit luwih saka 15% luwih akeh tinimbang kompresor bebas minyak - garing. Kita njamin ora nggunakake minyak pelumas kanggo ngindhari polusi lingkungan. Nalika banyu sing diresiki melu nyegel, adhem lan pelumasan ing proses kompresi, efisiensi bakal luwih apik, lan asil gas saka kekuwatan spesifik sing padha mundhak luwih saka 15% dibandhingake karo kompresor bebas minyak sing garing, sing nyuda konsumsi energi. Bahan bakar mung bahan filter banyu, udara lan banyu murah, lan biaya pangopènan regane murah banget. Kompresor udara sekrup bebas minyak pelumasi CMN Water digunakake ing industri panganan, pangolahan omben-omben, pabrikan farmasi, kemasan, manufaktur elektronik, lukisan, nutupi bubuk lan manufaktur tekstil.

" href="http://jw.cmnchina.com/water-lunricated-oil-free-screw-air-compressor">

Kompresor udara sekrup bebas minyak pelumasi CMN Ngirit luwih saka 15% luwih akeh tinimbang kompresor bebas minyak - garing. Kita njamin ora nggunakake minyak pelumas kanggo ngindhari polusi lingkungan. Nalika banyu sing diresiki melu nyegel, adhem lan pelumasan ing proses kompresi, efisiensi bakal luwih apik, lan asil gas saka kekuwatan spesifik sing padha mundhak luwih saka 15% dibandhingake karo kompresor bebas minyak sing garing, sing nyuda konsumsi energi. Bahan bakar mung bahan filter banyu, udara lan banyu murah, lan biaya pangopènan regane murah banget. Kompresor udara sekrup bebas minyak pelumasi CMN Water digunakake ing industri panganan, pangolahan omben-omben, pabrikan farmasi, kemasan, manufaktur elektronik, lukisan, nutupi bubuk lan manufaktur tekstil.

Maca liyane

Enquiry For Pricelist
Yen sampeyan duwe Kompresor Gulir Bebas Geser Minyak CMW, Gas Mbakar Lan Mbledhos Lan Kompresor Gas sing Diperlukan Khusus, Kompresor Udara Tanpa Minyak kanthi Lunar banyu kanthi panjaluk babagan kutipan utawa kerja sama, wenehana ngirim email menyang kami utawa gunakake formulir priksaan ing ngisor iki .

News

PERUSAHAAN NANGISI TAJUK â ENTERPRISE DEMONSTRASI PATEN TAIZHOUâ €

PERUSAHAAN NANGISI TAJUK â ENTERPRISE DEMONSTRASI PATEN TAIZHOUâ €

11 09,2020

Bubar iki, Pengawasan Pasar Taizhou lan ...

Maca liyane
XINMAI EN

XINMAI EN

07 22,2020

Perusahaan sing ngetutake manajemen sing ketat, lan agresif, inovasi apik, dipercaya, lan layanan abot €

Maca liyane
PUSAT PAWARTA

PUSAT PAWARTA

07 22,2020

Kanthi upaya gabungan, produk lan merek XinMien wis mlebu pasar kanthi luwih jero.

Maca liyane